Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

МІП презентувало комунікаційну кампанію «Твоя професія - твій вибір»

24/04/2019

 

23 квітня 2019 року прес-центрі ІА «Укрінформ» відбулась прес-конференція, присвячена презентації комунікаційної кампанії Міністерства інформаційної політики «Твоя професія - твій вибір».

Кампанія складається з п’яти відеороликів, які будуть запропоновані для демонстрації у якості соціальної реклами на телеканалах, у кінотеатрах та в мережі інтернет.

Під час презентації буде представлено серію відеороликів про гендерну рівність, впровадження рівності в оплаті праці та протидію стереотипам в професійній діяльності. Серія відеороликів відзнята на підтримку Державної соціальної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період  до 2021 року.

«Розвиток українського суспільства в останні 5 років абсолютно яскраво демонструє, що в жінок надзвичайно потужний потенціал, який багато років був недооцінений. І напевно в пострадянському просторі Україна є одним з країн-лідерів, яка демонструє, що залучення жінок до активних соціально-політичних, економічних, культурних та мистецьких процесів є правильним та логічним кроком який, зрештою, призводить до потужних трансформацій і більш гармонійного та збалансованого суспільства», - зазначила під час заходу Перший заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

Вона підкреслила, що просування теми гендерної рівності є одним з пріоритетів у роботі МІП.

Участь у презентації також взяли Урядова уповноважена з питань гендерної політики Катерина Левченко, народний депутат, голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Ірина Суслова та автори соціальних роликів - Антон Комяхов та Олексій Гуз.
https://youtu.be/Y66DgNUammE
https://youtu.be/gjCD_leuur0
https://youtu.be/HoqPOZrpwz0
https://youtu.be/c_pOfTAkpno
https://youtu.be/1qzIqHVbmiA

Всі новини →