Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Участь районних колективів в обласному конкурсі аматорських театрів «Миколаївська Мельпомена 2019»

21/05/2019

 

В травневі дні  на Миколаївщині проходив  обласний конкурс аматорських театрів «Миколаївська Мельпомена». Цього разу він тривав два дні: 18 травня у Вознесенському МБК, а 19 травня в Новоодеському РБК.

У «Миколаївській Мельпомені 2019» узяли участь понад 50 дитячих, молодіжних і дорослих театрів із різних куточків нашої області. Кожен представив свою творчість у відповідній номінації: «Дорослі театри зі званням “народний”», «Дорослі театри без звання “народний”», «Дитячі театри» або «Театри сільських закладів культури».

Первомайський район в цьому році представили аж три колективи: 

-театральний колектив «Намистинки» Софіївської ДШМ. Учасники – Іван Максимов та Кароліна Лейко. Керівник Гончаренко Тетьяна Анатоліївна. Учасники презентували мініатюрю «Намалюй мені казку» та отримали нагороду «Диплом» за III- е місце.

 - театральний колектив «Сільські бувальщини»  Станіславчиського сільського клубу, який вже не вперше приймає участь в конкурсі.   Керівник колективу Кліщенко Наталія Валеріївна. Колектив показав на розгляд журі уривок з сільського життя «Сусіди» та отримав «Диплом» за II- е місце

Вперше в конкурсі прийняв участь театральний колектив Романовобалківського сільського клубу керівник Свердан Таїса Василівна. Колектив представив цікаву легенду свого села, яка написана місцевим автором Романішиним О.С. «Легенда про Романа» та отримав  «Диплом» за III- е місце.

Вітаємо всіх учасників з перемогою та бажаємо подальших творчих злетів

 

 

 

 

 

 

 

Всі новини →