Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ДО УВАГИ РЕЗЕРВІСТІВ ТА ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ

15/08/2019

Відповідно до плану проведення навчальних зборів резервістів Збройних Сил України у 2019 році в період з 28 серпня по 06 вересня 2019 року сплановано проведення навчальних зборів підрозділів територіальної оборони району.

Первомайський об’єднаний міський військовий комісаріат спільно з Арбузинським районним військовим комісаріатом, Врадіївським районним військовим комісаріатом та Кривоозерським районним військовим комісаріатом проводить оповіщення та відбір кандидатів та бажаючих прийняти участь у навчальних зборах.

Первомайською міською радою,  районною державною адміністрацією, керівниками підприємств, організацій, міста та району, здійснюється посилена допомога в забезпеченні матеріальними засобами необхідними для проведення навчальних зборів.

Під час проходження навчальних зборів  військовозобов’язані мають можливість згадати, удосконалити чи змінити військово-облікову спеціальність, також буде можливість практично виконати стрільби зі стрілецької зброї. Для проведення запланованих заходів запрошено інструкторів, які на практиці покращать теоретичні та практичні навички військовозобов’язаних. Бажаючі матимуть змогу заключити контракт про проходження служби у військовому резерві.

Первомайський об’єднаний міський військовий комісаріат запрошує резервістів та військовозобов’язаних прийняти участь у навчальних зборах на яких є можливість відволіктися від повсякденних клопіт та поринути в атмосферу військового колективу.

Всіх хто бажає захистити межі рідного району у важкий час, запрошуємо взяти участь у навчаннях. За більш детальною інформацією звертайтесь до Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату:

-         за адресою м. Первомайськ, вул. Герцена, 20,

-         за телефоном 4-22-67, 4-30-77

 

 

 

 

Військовий комісар

Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату

полковник                                                                           А. БИЧКОВ

Всі новини →