Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Святкування Дня фізичної культури і спорту

16/09/2019

  14 вересня 2019 року на стадіоні Первомайської міської ради відбулись урочисті заходи та змагання до Дня фізичної культури і спорту в Україні.

На урочистому відкритті були нагороджені кращі спортсмени міста Первомайськ та Первомайського району. Голова федерації футболу міста Первомайськ – Микола Флакей відзначив кубками та грамотами переможців відкритої першості міста Первомайськ та Первомайського району з футболу. За перше місце нагороджено команду м. Первомайськ «Продекспрес», друге місце – село Кінецьпіль, третє місце у команди села Лиса гора.

         Після урочистостей розпочалась товариська гра між футбольними командами ветеранів м. Первомайськ та с. Лиса Гора. Матч закінчився перемогою лисогірської команди з рахунком 8:5. Переможців нагороджено кубком. Кращими гравцями стали: Олександр Кольченко, Олександр Климинюк, Михайло Стаднік, які отримали пам’ятні призи.

 На спортивних майданчиках ДЮСШ Первомайської міської ради пройшла спартакіада до Дня фізичної культури і спорту з таких видів спорту: багатоборство, настільний теніс, шашки та дартс. В змаганнях взяли участь 5 команд установ та організацій міста Первомайськ та Первомайського району. За результатами спартакіади Первомайська райдержадміністрація посіла такі місця:

-         багатоборство – ІІ місце;

-         настільний теніс – ІІІ місце;

-         дартс – ІІІ місце.      У підсумку команда райдержадміністрації виборола                               ІІІ загальнокомандне місце. Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Всі новини →