Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Закриття футбольного сезону

16/10/2019

13 жовтня 2019 року в селі Лиса Гора пройшли районні змагання з футболу на приз «Закриття сезону» та турнір з шашок, присвячені Дню захисника України.

На урочистому відкритті учасників змагань привітав голова районного МФОК «Колос» - Глушко Володимир Андрійович. На турнір приїхали спортсмени з сіл Грушівка, Довга Пристань та Лиса Гора.

 

 

 

 

 

 

 

У першій грі з футболу зустрілись господарі поля та футболісти Грушівки. Лисогірці з перших хвилин захопили ініціативу не давши супернику шансів на перемогу. В першому таймі команда Лисої Гори забила два голи, а в другому – ще два. Рахунок матчу (4:0).

Другу гру зіграли команди Довгої Пристані та Лисої Гори. У цій грі також лисогірські спортсмени показали гарний результат і перемогли з розгромним рахунком (8:1).

У третій грі зустрілись футболісти Грушівки та Довгої Пристані в якій більш молода команда Грушівки здобула перемогу (5:3).

За результатами матчів кубок «Закриття сезону» завоювала футбольна команда Лисої Гори, на другому місці – Грушівка, третє місце у команди Довга Пристань.

 

 

Кращими гравцями турніру стали: Поіцика Юрій, Тупчій Станіслав, Романяк Ігор.

У турнірі з шашок І місце посів Архилюк Юрій, на другому місці Бабич Олег, третє місце у Дудніка Олександра.

 Переможці турніру з футболу були нагороджені кубком, турніру з шашок – медалями, а кращі гравці – спортивними призами.

 

Всі новини →