Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Свято поля, хліба і душі, - на Первомайщині відзначили день працівників сільського господарства

15/11/2019

Щорічно, у третю неділю листопада, відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді Президент України підписав Указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

                               

 

 

 

 

15 листопада, в рамках цього свята, в актовій залі районної ради відбулись  урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята  -  Дня працівників сільського господарства. Зал зібрав чимало трудівників нашого району:  ветеранів праці, хліборобів, механізаторів, тваринників, фермерів, працівників сільського господарства, всіх, хто своєю невтомною працею забезпечує  розвиток сільського господарства Первомайщини

урочистостях взяли участь виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко, заступник голови районної ради Олександр Маковеєнко, депутат Миколаївської обласної ради Григорій Марін, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова, голова районної профспілки працівників АПР Олександра Ярославська, які  дякували трударям за тяжку працю, яка завжди супроводжувалась високими виробничими показниками, бажали дбайливим господарям землі щедрих врожаїв та благополуччя. 

     

 

 

 

 

 

 

За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району кращі трударі  та ветерани галузі  були нагородженні Почесними  грамотами  та Подяками районної державної адміністрації та районної ради.

       

 

 

 

 

 

 

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, у виконанні майстрів художньої самодіяльності району, який подарував присутнім позитивні емоції та гарний настрій.

Всі новини →