Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

10/12/2019

 

 

Сьогодні, 10 грудня 2019 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській районній державній адміністрації на чолі з виконувачем функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Бондаренком.

На засіданні комісії розглядалися питання щодо виведення особи з числа дітей позбавлених батьківського піклування з її прийомної сім’ї у зв’язку  з досягненням повноліття; розгляд заяв сімей, які необхідно взяти під соціальний супровід та зняти з соціального супроводу; про надання згоди на укладання та оформлення договору про поділ спадкового майна яке залишилося після смерті чоловіка; про призначення опікуном над неповнолітнім братом, який має статус – дитини позбавленої батьківського піклування; про надання дозволу органу опіки та піклування на приватизацію трьохкімнатної (3) квартири; про призначення опікуном над неповнолітнім онуком, який має статус – дитини позбавленої батьківського піклування.

В ході наради Сергій Володимирович зазначив, що необхідно посилити контроль  за умовами проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,  дітей,  що опинились у складних життєвих обставинах та проживають у сім’ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. 

Питання порядку денного були детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання, комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

 

Всі новини →