Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Проведено нараду з селищним, сільськими головами, сільгосптоваровиробниками з актуальних питань в сільському господарстві Первомайського району

19/02/2020

19 лютого 2020 року голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ взяв участь у нараді з селищним, сільськими головами, сільгосптоваровиробниками з актуальних питань в сільському господарстві Первомайського району.

На порядку денному було розглянуто питання безпечного застосування пестицидів і агрохімікатів та недопущення отруєння та загибелі бджіл; дотримання вимог чинного законодавства при використанні пестицидів в сільському господарстві. Обов’язки та відповідальність органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання щодо дотримання санітарних норм при роботі з пестицидами; порядок реєстрації пасік та проведення щорічних весняних протиепізоотичних заходів на пасіках; налагодження співпраці між агровиробниками та пасічниками; кампанія «Декларування2020».

По завершенню  наради, очільник району зазначив, що сподівається на тісну співпрацю учасників наради з місцевими органами виконавчої влади та самоврядування.

Всі новини →