Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

21 лютого 2020 року, відбулось засідання тридцять дев’ятої сесії районної ради сьомого скликання

21/02/2020

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, голова райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, голови селищної, сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Передувало сесії засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Депутати розглянули наступні питання:             

1.     Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік.

2.     Про затвердження Порядку компенсації витрат автомобільним перевізникам за перевезення учасників бойових дій пасажирським транспортом загального користування у Первомайському районі.

3.     Про затвердження Порядку компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян залізничним транспортом у Первомайському районі.

4.     Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» у Первомайському районі на 2018-2020 роки.

5.     Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Первомайського району за 2019 рік.

6.     Про внесення змін до районного бюджету Первомайського району на 2020 рік.

7.     Про припинення прав комунальної власності на нежитлову будівлю в с. Катеринка Первомайського району Миколаївської області.

8.     Про прийняття звернення депутатів Первомайської районної ради VІІ скликання з приводу приєднання Грушівської сільської ради до Кам’яномостівської ОТГ.

 

В результаті обговорення, з усіх питань були ухвалені відповідні рішення.

 

Всі новини →