Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада щодо підготовки до проведення чергових призовів громадян на строкову військову службу та подальшої роботи лікарів-спеціалістів у складі військово-лікарських комісій при військовому комісаріаті

21/02/2020

Сьогодні, 21 лютого, голова Первомайської райдержадміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ провів нараду щодо підготовки до проведення чергових призовів громадян на строкову військову службу та подальшої роботи лікарів-спеціалістів у складі військово-лікарських комісій при військовому комісаріаті.

У нараді прийняли участь: військовий комісар Миколаївського обласного військового комісаріату Олександр ІВАНОВ, військовий комісар Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату, полковник Анатолій БИЧКОВ, представники КНП «Первомайська центральна районна лікарня» Первомайської районної ради.

Сергій Володимирович звернув увагу на важливість виконання Указу Президента України від 16 січня 2020 року №13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році».

Особливу увагу очільник району приділив підвищенню якості проведення оповіщення призовників відповідальними особами, проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи з призовниками та їх батьками щодо умов проходження строкової військової служби.

У ході наради обговорювалось та вирішувалось питання щодо подальшої  роботи лікарів-спеціалістів, які будуть залучені до роботи в медичних комісіях при військовому комісаріаті та фінансування інших медичних послуг, пов’язаних із проходженням медичних оглядів військовозобов’язаних та призовників.

У ході наради напрацьовано план дій щодо виконання планового завдання весняного 2020 призову громадян на строкову військову службу.

 

 

Всі новини →