Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Заходи в бібліотеках Первомайської РЦБС до Дня партизанської слави

22/09/2020

22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави.  Осінніми днями ми вшановуємо тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи свого життя. Їх  безсмертний подвиг закарбовано в піснях, фільмах, книгах.

 Історико – патріотичний акцент «На лінії невидимого фронту», організований  в  Первомайській центральній районній бібліотеці, представив користувачам спогади  П.П. Вершигори,  О. М. Сабурова, П. О. Величка,  П.Т. Тронька та ін.

        Оглядовий столик «Вічний вогонь партизанської слави» організований в Синюхинобрідській  бібліотеці, «Партизанська Слава України» - в районній бібліотеці для дітей,  користувачі  Кумарівської  бібліотеки ознайомилися з літературою про підпільну діяльність в роки Другої світової війни, що представлена на історичній  викладці «Партизанська іскра в полум’ї боротьби».

      В Полтавській філії для учнів проведено історичну відео-подорож  «Партизанськими стежками».

     Нехай День партизанської слави передається з покоління в покоління і надалі, і  зберігає в наших серцях такі поняття як Батьківщина, честь, обов’язок і пам'ять.

 

Всі новини →