Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча нарада із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району

26/10/2020

 

Сьогодні, 26 жовтня,  заступник голови райдержадміністрації Олег ЮРЧЕНКО провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

На початку наради Олег Андрійович наголосив на дотриманні карантинних заходів та розповів про стан епідеміологічної ситуації в Первомайському районі. Станом на 08.00 год. 26 жовтня 2020 року в КНП «Первомайська ЦРЛ» знаходиться на стаціонарному лікуванні всього 63 особи. Підтверджених CОVID-19 – 23. По Первомайському районі    6 осіб (ст. Камяний Міст    1, смт. Підгородня – 1,  с. Романова  Балка    2, с. Болеславчик - 1). Всього в районній лікарні померло від CОVID-19 – 22 чоловіки.

Далі присутні доповіли про проведену роботу за попередній тиждень, розглянули проблемні питання за галузевими напрямками. Олег Андрійович підбив підсумки наради, окреслив першочергові заходи на поточний тиждень та надав окремі доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації. Відпрацювати питання: щодо перерахунку коштів за придбання земельної ділянки державної власності, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2009 року № 381; щодо перерахунку коштів з обласної субвенції місцевим бюджетам для підтримки осіб з особливими освітніми потребами; щодо пільгового перевезення пасажирів (жителів села Грушівка) перевізником І. Камінським ООО «Голта Автотранс».  Забезпечити закупівлю ліцензійного програмного забезпечення на комп’ютерну техніку, яка буде передаватися сільським бібліотекам Первомайського району та підготувати питання до порядку денного сесії Первомайської районної ради.

 

Всі новини →