Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На Миколаївщині представники апарату ДСНС провели виїзну робочу нараду

03/05/2024

 Миколаївщину із робочим візитом відвідав директор департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький та представники апарату ДСНС. Вони провели нараду до якої долучили представників органів управління і сил цивільного захисту Миколаївської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Серед учасників були присутні перший заступник начальника Миколаївської обласної адміністрації Георгій Решетілов та начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко.

Говорили про основні завдання, функції та склад штабів з ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій, життєзабезпечення постраждалих, організацію проведення аварійно-рятувальних робіт з урахуванням безпекової ситуації в регіоні, забезпечення стійкості об'єктів критичної інфраструктури, розглядали типові недоліки з організації реагування на надзвичайні ситуації, в тому числі військового характеру та інше.

У формі діалогу відпрацьовували питання реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з аваріями на об'єктах енергетики, водо- та газопостачання.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Всі новини →