Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Шановні ветерани, жителі Первомайського району!

08/05/2024

 Сьогодні міцна, нескорена,  така багатостраждальна Україна, відзначає День пам`яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 79 років минуло з моменту закінчення найбільшого в історії людства кровопролиття яке стало можливим завдяки змові кривавих анти людських нацистського і радянського режимів.

Спадкоємицею останнього нині є Російська Федерація яка здійснила  повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, та прагне  привласнити перемогу над нацизмом.

Перемога – результат титанічних зусиль десятків держав і сотень народів. Ця формула не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Підтримка демократичних народів світу вкрай важлива для мирного, вільного, демократичного майбутнього України та світу.

Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили колосальний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Понад вісім мільйонів осіб. Життя кожної людини… це особиста трагедія.

Війна в Україні вже торкнулась родини кожного українця, найкращі сини та доньки України кожного дня йдуть у безсмертя. Світла пам’ять про подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Пам'ять про подвиги та жертовність Українського народу ніколи не буде забутою.

Дорогі Українці, дорогі ветерани пам’ятаємо тих хто віддав своє життя на полях битв, катівнях та концтаборах. Памятаємо та підтримуємо тих хто сьогодні віддає своє життя за Україну. Зичимо нашим героям перемоги,  мирного неба, довгих років життя. Щоб наші герої повернулися у свої домівки та до своїх родин.

З повагою начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій САКОВСЬКИЙ

Всі новини →