Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Із наради:Чи готовий Первомайський район до опалювального періоду

10/10/2016

 Виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови РДА Сергій Бондаренко  провів нараду з керівниками  установ та структурних  підрозділів  райдержадміністрації.

    На порядку денному було розглянуте питання  про підготовку до опалювального періоду 2016/2017 року. В цьому контексті присутні детально проаналізували стан підготовки до опалювального періоду бюджетних установ району, про  стан обстеження неблагополучних та малозабезпечених сімей  і  створення запасу теплих речей,  їжі на випадок надзвичайних погодних умов. Розглянули також питання  про   матеріальний  резерв  паливно- мастильного   та посипкового матеріалу, завчасну підготовку шкільних автобусів до зимового періоду, закінчення ремонтів будівель бюджетних установ району, придбання вугілля  тощо.

     Керівником району було акцентовано увагу присутніх на   чергуванні  спеціалістів РДА  на випадок надзвичайних ситуацій та координації  відповідних служб.

     В плані підготовки до зимового періоду, необхідно завершити і ремонти доріг комунальної власності до початку негоди. З цього питання було надано ряд доручень керівникам  відповідних  служб РДА.

    Виконувач   обовязків   начальника  управління Держгеокадастру в Первомайському районі Олена Погорєлова доповіла  про виділення  земельних ділянок учасникам АТО на території району для ведення особистого селянського господарства. Наразі кількість учасників бойових дій збільшується, проте земельних ділянок на території району не вистачає. Як альтернатива є земля Міноборони на території   Грушівської та Підгороднянської  сільських рад, але на  багаточисельні звернення до зазначеного  Міністерства  відповіді не надійшло. Учасникам АТО надано 425 наказів на видання проектів  та виготовлення документації. З метою зняття напруги серед учасників бойових дій, управління Держгеокадастру в Первомайському районі планує централізовано  підготувати  документи на 64 учасників бойових дій,  бажаючих отримати земельну ділянку, та відрядити спеціаліста  до Головного  управління Держгеокадастру у Миколаївській області.

    На нараді розглядалися й інші питання та були надані відповідні доручення щодо їх виконання.

Всі новини →