Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Первомайський район готується до різдвяних морозів

04/01/2017

4 січня у Первомайській райдержадміністрації відбулося  засідання штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення у осінньо-зимовий період 2016-2017 років під керівництвом виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника  голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка. На засіданні були присутні представники профільних структур і служб та керівники житлово-комунального господарства району.

Очільник району зауважив, що питання готовності до  погіршення погодних умов, яке очікується на Різдвяні свята потребує посиленого контролю та координації дій.

Під час засідання було проаналізовано готовність медичних закладів, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в період очікуваного суттєвого зниження температури, посилення вітру та можливих снігопадів. Було озвучено інформацію щодо наявності важкої техніки для робіт з прибирання снігу, наявності паливно-мастильних матеріалів та людських ресурсів для проведення робіт, забезпечення продуктами мешканців віддалених сіл району та схему розгорнення пунктів обігріву. Окремо було вирішено забезпечити доставку вагітних жінок, у яких до пологів залишилося кілька тижнів, до пологового будинку. Таким чином 6 мешканок району святкуватимуть Різдво у медичному закладі, проте під контролем лікарів, і не наражатимуть своє життя і життя майбутньої дитини на небезпеку.

      Наприкінці засідання Сергій Бондаренко дав ряд доручень та рекомендацій стосовно подальших робіт із підготовки до негоди. Сергій Володимирович закликав учасників засідання активізувати зусилля щодо проведення підготовчих робіт на всіх об’єктах життєзабезпечення населення району, своєчасно інформувати членів штабу про загрози, які можуть виникнути, надавати свої варіанти вирішення проблемних питань.

Всі новини →