Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

У Первомайському районі вчасно ліквідували наслідки негоди

10/01/2017

         У Первомайському районі протягом 6-9 січня спостерігалися складні погодні умови у вигляді сильних снігопадів, снігових заметів,  зниження температури до -20 градусів що призвело до засніженості доріг загального користування між населеними пунктами району.

Для попередження та ліквідації наслідків такої ситуації 6 січня відбулося засідання комісії техногенної екологічної безпеки при Первомайській райдержадміністрації де було заслухано готовність дорожніх, медичних, рятувальних, правоохоронних служб та організацій  звязку, газопостачання, електропостачання до роботи в період негоди. Також особлива увага було приділено роботі служб соціального захисту.

Для забезпечення безпеки руху на дорогах району були виділені паливно-мастильні матеріали для відділка поліції.

Для подолання негоди були задіяні 8 одиниць техніки Первомайського райавтодору та Південноукраїнського дорожно-експлуатаційного управління та 52 одиниці сніговбиральної техніки підприємств та сільських господарств району. Надійшла допомога військової техніки.

Станом на 9 січня були розчищені основні магістральні дороги – Ульянівка-Миколаїв, Кіровоград-Платонове, Первомайськ-Доманівка, Первомайськ – Криве Озеро, Первомайськ-Новоукраїнка. Відновлено звязок населених пунктів району з містом Первомайськ.

Особливі складності, які обумовлені значними сніговими заметами спостерігалися на ділянках автодоріг Р-75 Кримка-Кумари та Первомайськ- Лиса Гора.

Внаслідок проведеної роботи з розчищення доріг та допомоги рятувального загону вдалося забезезпечити  перевезення хворих до медичних закладів та роботу з відновлення електропостачання.

З села Лиса Гора до ЦРЛ доставлено хвору дитину та хворого, який потребував екстреного хірургічного втручання.

Пункти обігріву було розгорнуто у 24 медичних закладах.

Всі новини →