Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

20/01/2017

   20 січня під керівництвом виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка відбулося планове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Сергій Володимирович на початку засідання подякував всім службам за злагоджену роботу під час боротьби з негодою 6-8 січня.

Далі під час засідання розглянули питання, що входять до компетенції комісії щодо безпеки населення району.

Присутні були ознайомлені зі станом джерел протипожежного водопостачання  в населених пунктах та на об’єктах Миколаївської області, основними завданнями на 2017 рік для приведення протипожежного водопостачання у належний стан.

Найближчим часом буде приділено увагу навчанню керівного складу фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту підприємств і установ району.

Головний інспектор Первомайського МРВ ГУ ДСНС України у Миколаївській області Валерій Баланда акцентував увагу на запобіганні загибелі людей на водних об’єктах в зимовий період та готовності водних об’єктів до початку літнього сезону 2017.

Також обговорили вжиті заходи для забезпечення пожежної та техногенної безпеки Первомайського району, зокрема у приватному житловому секторі під час зимового періоду 2017 року.

Сергій Володимирович акцентував увагу на потребі детального аналізу виконання протокольних доручень комісії ТЕБ та НС райдержадміністрації та облдержадміністрації відповідними службами та сільськими радами та провести з ними роз’яснювальну роботу.

Також керівник району доручив відповідним службам посилити роботу щодо компенсації  за паливно-мастильні матеріали тим сільгоспвиробникам, які надавали та готові надавати свою техніку для ліквідації наслідків негоди.

Всі новини →