Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Районна Спартакіада серед збірних команд державних службовців, установ та організацій Первомайського району

27/03/2017

                       25 березня 2017 року у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Первомайської міської ради проводилась Спартакіада серед державних установ та організацій Первомайського району та м. Первомайськ. На урочисте відкриття вишикувались команди Первомайської райдержадміністрації, виконавчого комітету Первомайської міської ради, комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Первомайського району» та територіальний центр соціального обслуговування м. Первомайська.

            Учасників Спартакіади привітав хореографічний колектив «Барвінок» Кінецьпільської дитячої школи мистецтв (керівник Алла Макогоненко), начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації, Наталя Тафтай та голова міської організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», Сергій Поляков. Після урочистого відкриття розпочались змагання з настільного тенісу, шашок, дартсу та волейболу.

            Переможцями з настільного тенісу стала команда райдержадміністрації у складі Мірошник Галини та Маломужа Олександра. Переможцем з шашок стала команда виконавчого комітету Первомайської міської ради у складі Гонтарук Наталії та Латанського Олександра. Перемогу з дартсу святкувала команда виконавчого комітету Первомайської міської ради у складі Бачинської Роксани та Романова Євгена.

За перше місце з волейболу боролись команди райдержадміністрації та виконавчого комітету Первомайської міської ради. Зустріч проходила в напруженій спортивній боротьбі і лише третя партія визначила переможця, команду Первомайської райдержадміністрації, яка стала чемпіоном змагань у складі: Олександра Димова, Сергія Юрченка, Олени Волошиної, Ольги Меллой, Юлії Ганжи, Галини Мірошник, Інни Ткач.

В загальнокомандному заліку перше місце зайняла команда Первомайської райдержадміністрації. На другому місці команда виконавчого комітету Первомайської міської ради. Третє місце посіла команда комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Первомайського району». Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Вітаємо з перемогою! Удачі вам, сил та підтримки на шляху до нових вершин.

Всі новини →