Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Спортсмени Первомайщини стали чемпіонами та призерами Кубку Європи з хортингу

19/04/2017

        З 7 по 9 квітня 2017 року в м. Трускавець проходив Кубок Європи з хортингу  в розділах «Схватка», «Форма», «Поєдинок» та «Показовий виступ».

За перемогу змагались 250 спортсменів з різних міст та районів України, а також хортингісти зі Словенії, Польщі, Білорусії, Казахстану, США, Молдови та інших країн світу.

До складу команди Миколаївської обласної федерації увійшли спортсмени Первомайської районної федерації хортингу, а саме: Роман Кутецький, Владислав Бульба та Іван Колесник. Ці спортсмени пройшли попередній відбірковий тур в м. Ірпінь і тим самим показали, що можуть гідно себе представити на змаганнях Кубку Європи.

8 квітня всі три спортсмени з Первомайського району виступали в категорії «Схватка». Іван Колесник показав гарні та насичені поєдинки. Однак травма, яку він отримав на попередніх змаганнях, давала про себе знати. У фінальному поєдинку Іван поступився першим місцем супернику і посів достойне друге.

Владислав Бульба також провів яскраві та сильні поєдинки. Перший завершився перемогою Владислава за більшою кількістю балів, другий – закінчився достроково також перемогою нашого спортсмена. Третій поєдинок також завершився перемогою Владислава Бульби за більшою кількістю балів. Його бої дуже виділялись майстерністю.

Роман Кутецький також на достойному рівні представив себе. У півфіналі він завершив поєдинок достроково. В фіналі Роман зустрівся зі своїм суперником з Ірпіня, якого успішно поборов. І цього разу він поборов суперника тим же прийомом. Бій пройшов за 10 секунд.

За словами тренера Руслана Голісевича, турнір пройшов на дуже високому серйозному рівні, поєдинки були жорсткими та яскравими, ніхто зі спортсменів легко не здавався.

9 квітня Роман Кутецький і Іван Колесник змагались в категорії «Поєдинок». Іван, незважаючи на травму і цього дня показав дуже достойний результат. Поєдинки завершував достроково. У півфіналі він показав гарний результат і швидко закінчив бій, а фінальний поєдинок закінчився поразкою для Івана Колесника, але він не здавався до останнього і завоював почесне друге місце. Роман Кутецький теж показав гарні результати та отримав третє місце.

Додому спортсмени Первомайського району повернулись з такими нагородами: два «золота» у Владислава Бульби і Романа Кутецького, два «срібла» у Івана Колесника, «бронза» у Романа Кутецького.

За кращу техніку і волю до перемоги дипломом був відзначений Роман Кутецький.

Федерація Хортингу Первомайського району виражає щиру вдячність директору ФГ "Оазис" Андрію Колісніченко, ВАТ «Бузькі пороги» Олексію Цурикі, голові Первомайського МФОК «Колос» Володимиру Глушко за підтримку, розуміння та співпрацю.

 

Всі новини →