Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чемпіонат Первомайського району з футболу

11/07/2017

            8-9 липня 2017 року проходили ігри пятого туру чемпіонату району з футболу. У двух іграх лідери зустрічались між собою. В Грушівці господарі поля приймали команду Довгої Пристані. На стадіоні зібралось близько 200 глядачів, які протягом всього матчу підтримували свої команди. З самого початку гри суперники створювали один одному гольові моменти, але голи двічі забили довгопристанці. Господарі зуміли відіграти один мяч. В кінці першого тайму гості забивають ще один гол (3:1).

            Після перерви гра стала ще більш напруженою. Грушівчанам вдалось забити один мяч, але футболісти Довгої Пристані в одній із контратак збільшили перевагу (4:2). Господарі поля зібрались з силами та почали відігруватись, створили безліч гольових моментів, з яких забили лише один гол. Кінцевий результат матчу – 4:3 на користь команди Довгої Пристані.

            За схожим сценарієм пройшла гра між командами Кінецьпіль – Мигія. В першому таймі гості перехопили ініціативу і забили два м’ячі. На початку другого тайму Кінецьпільській команді вдалось зрівняти рахунок, але мигіївські футболісти в одній із атак забивають третій мяч. Кінецьпіль зрівнює рахунок. В кінці гри обидві команди мали гольові моменти, які не вдалось реалізувати. Отже бойова нічия (3:3).

            Футболісти Лисої Гори легко обіграли команду Кримки з рахунком (3:0). Результати матчу В/Ч А2709 – Синюхин Брід (3:0 технічна поразка).

            Після пяти турів у чемпіонаті лідирують команди Довгої Пристані та Лисої Гори, які набрали по 12 очок. Третє та четверте місце займають команди Мигія та Кінецьпіль – по 10 очок. У команди Грушівки – 9 очок.

            В наступному турі зустрічаються:

15 липня 2017 року

- В/Ч А2709 – Кримка;

- Довга Пристань – Кінецьпіль;

            16 липня 2017 року

- Мигія – Синюхин Брід

- Лиса Гора – Грушівка.

 

Початок ігор о 18.00.

Всі новини →