Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Зустріч з інвестором

09/08/2017

        09 серпня голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк взяв участь у зустрічі з представниками компанії США Universal consulting&Export group, Ltd, яка проходила в приміщенні Первомайської міської ради.

Дана компанія пропонує створити спільний проект  по будівництву на території міста Первомайська  підприємства по утилізації твердих побутових відходів, тобто створити систему переробки і технологічного виробництва синтетичного газу і електроенергії.

Представник  компанії Universal consulting&Export group, Ltd в Україні Володимир Антонов ознайомив присутніх з умовами можливого договору та впровадження спільного проекту. Також  він зауважив, що у нас є можливість  виготовлення деякого обладнання самостійно, оскільки в місті функціонує ТДВ «Первомайськдизельмаш», який безпосередньо виробляє дизелі-генератори, стаціонарні дизелі-електричні, газо-електричні агрегати, газові двигуни-генераторів потужністю від 300 до 800 кВт.

Представники районної влади виявили найбільшу зацікавленість в обговоренні даного питання, оскільки воно стосується не лише жителів міста, а й району в цлому.

Всі новини →