Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Робоча зустріч з представниками норвезької компанії Aice Hydro A.S.

11/08/2017

     За сприяння депутата обласної ради, голови Миколаївської територіальної організації партії БПП «Солідарність» Михайла Талпи, заступника Голови Фонду державного майна України Юрія Нікітіна, голови Первомайської райдержадміністрації Володимира Вовка, начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській областіОлексія Сальникова, генерального директора ПАТ «Миколаївобленерго» Олега Сивака та директора Первомайської філії західного округу ПАТ «Миколаївобленерго» Надії Беляшкіної відбулася робоча зустріч з представниками норвезької компанії Aice Hydro A.S.

Головною метою даної зустрічі було проведення оцінки можливостей інвестицій у єдиний майновий комплекс Первомайської гідроелектростанції, зокрема гідроенергетичний потенціал, фізичний та економічний стан її активів, а також юридичний стан даного об’єкту.

Учасники Норвезької сторони відмітили, що засновники компанії Aice Hydro A.S. мають багаторічний досвід розробки та управління проектами з малих гідроелектростанцій в Норвегії, тож їх участь на українському ринку може бути продуктивним в контексті обміну інноваціями та досвідом.

Володимир Вовк, зі свого боку відмітив, що Первомайська райдержадміністрація завжди готова до налагодження міжнародних відносин, які передбачають співпрацю в розвитку зовнішньоекономічних зв’язків та залученням іноземних інвестицій в районі.

Всі новини →