Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Володимир Вовк: завдяки співпраці, злагодженій роботі органів місцевого самоврядування та керівництва району, ми зможемо забезпечити життєдіяльність громади району

22/11/2017

         За ініціативи селищного, сільських голів під керівництвом голови райдержадміністрації відбулася нарада з сільськими головами за участю його першого заступника, голови районної ради, керівників установ району та структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядку денному було чимало важливих питань, які потребують вирішення сумісно з головами селищної, сільських рад.

Зокрема, виділення коштів селищною сільськими радами на перевезення пільгової категорії громадян району та повернення заборгованості перевізникам за перевезення пільгової категорії громадян за минулі роки. Вислухавши заступника начальника управління соціального захисту населення, сільських голів і самих перевізників, Володимир Вовк зазначив, що тільки почувши один одного, об’єднавши зусилля, ми зможемо ефективно вирішити дані проблемні питання та побудувати алгоритм дій конструктивної спільної праці на перспективу.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли присутнім про виконання бюджету району, стан реалізації інвестиційних проектів у 2017 році та перспективи їх планування у 2018 році, про заходи щодо протидії гральному бізнесу у районі та про стан питного водопостачання на території району.

Учасники наради також були проінформовані про організацію громадських та інших видів тимчасових робіт, стан пожежного водопостачання в районі та виділення субвенції на пожежно-рятувальне оснащення селищною, сільськими радами та інші важливі питання.

Безумовно, більшість болючих питань потребують вирішення завдяки співпраці, злагодженій роботі органів місцевого самоврядування та керівництва району, ми зможемо забезпечити життєдіяльність громади району» - зазначив очільник району, підводячи підсумки наради.

Всі новини →