Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада з сільськими головами потребують спільного рішення

05/01/2018

         05 січня відбулася перша в новому році нарада з селищним сільськими головами. За участю керівництва району, керівників структурних підрозділів та установ району було розглянуто чимало нагальних питань.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Маренчук доповіла про підсумки виконання зведеного бюджету  району за 2017 рік та повідомила, що всі сільські ради вчасно затвердили бюджет на 2018 рік і тепер головне завдання вжити всіх вичерпних заходів по забезпеченню виконання місцевих бюджетів.

Тривале обговорення виникло під час розгляду питання про організацію роботи з одноосібниками по декларуванню за 2017 рік. По Первомайському району обліковано 1481 землевласників, як самостійно обробляють земельні ділянки, тож очільник району наголосив, що потрібно забезпечили ефективний механізм роботи з одноосібниками, згідно чинного законодавства.

Присутні заслухали також про організацію роботи ФАПів та амбулаторій в населених пунктах району, про організацію робіт по розчистці полезахисних смуг та лісополос на притрасовій території відповідно до порубкових квитків та виконання плану заходів  щодо підготовки органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, служб цивільного захисту та  об’єктів життєзабезпечення  району до безперебійної роботи в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

 

Всі новини →