Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбувся районний етап фізкультурно-патріотичного виховання школярів «Козацький гарт»

23/04/2018

         22 квітня в урочищі Панський ліс біля села Грушівка Первомайським клубом туристів «Романтик» проведено відкрите особисто-командна першість міста та району зі спортивного орієнтування на дистанції «Заданий напрямок».

Керівництво Первомайської райдержадміністрації постійно сприяє розвитку молоді Первомайщини. Особливо, якщо це стосується формування  здорового способу життя, підвищення соціальної активності, зміцнення здоров’я та поліпшення національно–патріотичного виховання учнівської молоді.

Тож участь в даному заході  брали участь 17 команд з міста і району та команда «Олімп» з Южноукраїнська. В деяких командах школярів були і самі вчителі шкіл.  Для багатьох це було вперше, точна і красива кольорова карта, незнайомі умовні знаки і символи легенд контрольних пунктів. За результатами фінішу визначилися і переможці. У молодшій групі в загальнокомандному заліку перемогла команда «Орлик» зі школи №16, ІІ місце зайняла команда Мигіївської ЗОШ та ІІІ місце -  збірна команда  міста Первомайська «Бобрик».

Представники адміністрації та відділу освіти Первомайської райдержадміністрації нагородили всіх районних учасників та безпосередніх переможців цінними подарунками та висловили подяку учасникам змагань і їхнім вчителям, які не лише забезпечили присутність своїх команд, а й самі взяли участь в даному заході.

 

Всі новини →