Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

05/06/2018

 05 червня голова райдержадміністрації провів оперативнунараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Також сьогодні головні лікарі та профільні лікарі Первомайщини зібралися сьогодні в райдержадміністрації для участі в онлайн-нараді управління охорони здоров’я облдержадміністрації, на якій обговорили важливі питання медицини в області та по районах в цілому.

 

 

 

 

Очільники району провели засідання робочої групи з питань дотримання установами, підприємствами та організаціями усіх форм власності норм законодавства щодо салати податків, зборів та інших соціальних платежів до бюджетів усіх рівнів, пошуку та залучення додаткових резервів наповнення бюджетів, за рахунок легалізації використання найманої праці, земельних ділянок та іншого державного та комунального майна. Цього разу, на засідання запрошувались керівники підприємств, які мають ще минулорічну заборгованість сплати земельного податку фізичними особами. Проте, вони так і не з’явилися на засідання. Тож присутні розібрали питання щодо уточненням показників середньої заробітної плати підприємств ФГ «Первомайське» та «Райспоживтовариство». За підсумками наради були надані роз’яснення  та рекомендації керівникам даних підприємств.

 

В Первомайській райдержадміністрації систематично на нарадах з селищним, сільськими головами, керівниками та представниками сільськогосподарських підприємств розглядались питання  щодо правил застосування пестицидів і агрохімікатів, токсичних речовин та інших препаратів. Особлива увага приділялася їх застосуванню в населених пунктах. Проте і сьогодні до голови райдержадміністрації надходять звернення щодо нанесення шкоди здоров’я та  багаторічним насадженням дерев. Сьогодні ж очільник району Володимир Вовк в черговий раз зустрівся з представниками спілки бджолярів міста Первомайська та Первомайського району «Бжділка» з питання загибелі бджіл та застосування пестицидів на території району. На нараді були присутні також заступник начальника Первомайського відділу поліції ГУ НП у Миколаївській області та представники головного управління Держпродспоживслужби   у Миколаївській області, які доповіли кожен по своєму напрямку роботи. Володимир Вовк зазначив, що наразі це питання на його особистому контролі. 

Всі новини →