Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього»

20/09/2018

«Олімпійський тиждень» в Лисогірській ЗОШ закінчився святковою лінійкою, на якій учениця 10 класу Томеєва Д. запалила Олімпійський вогонь. Відкрив захід директор школи Кириленко В.Ю., який привітав учнів із закінченням «Олімпійського тижня» та представив запрошених гостей –  начальника відділу освіти Давидову Г. П. та директора ДЮСШ Шарковського І. О.

 

Виступ учнів супроводжувався презентацією «Спортивні баталії» 2017–2018 н.р..

На лінійці був представлений проект «Реальний приклад» (керівник Бєлєнцов О. О.), в якому висвітлено яскраву історію спортивного життя школи та села: баскетбол, футбол, легка атлетика. У відео було представлено колишніх учнів школи, які досягли висот у спорті.

Ми бачимо, що наша спортивна історія має багато яскравих особистостей, людей сильних фізично і багатих духовно, які вели і надихали молодь на нові звершення.

На завершення лінійки надали слово гостям, які побажали учням школи успіхів у навчанні, впевнено крокувати до своєї мети, мати бажання займатися спортом і здобувати перемоги. Давидова Г. П. подарувала школярам м’яч, сільський голова Базалук В. О. вручив солодкі подарунки, а Шарковський І. О. вручив м’ячі капітану баскетбольної команди Томеєвій Д. та Бєлєнцову О. О. кубок за 1 місце в спартакіаді школярів 2017-2018 н. р.

 

Всі новини →