Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відзначення Дня захисника України в районі

11/10/2018

В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

Напередодні цього величного свята в Первомайському районі відбулися урочисті заходи.

Зі словами вдячності та привітаннями з нагоди визначних свят, до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Володимир Вовк: «Цей день поєднує справжніх чоловіків – чесних, сильних і мужніх, готових взяти на себе відповідальність не лише за власну родину, але і за свою справу, за свою Батьківщину. В цей день ми вшановуємо пам’ять братів, батьків, дідів і прадідів, які відстоювали свободу та незалежність нашої держави зі зброєю в руках. Цього дня також низько вклоняємось перед захисниками України, які виконували та продовжують виконувати свій військовий обов’язок на сході України». 

Володимир Вікторович  побажав усім присутнім міцного здоров’я, витримки,  добра, благополуччя, мирного неба. З особливою шаною керівник району звернувся до сімей загиблих воїнів, та подякував їм за те, що виростили, виховали справжніх героїв.

Всі новини →