Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Виїзне засідання Громадської ради при Первомайській райдержадміністрації

30/10/2018

 30 жовтня 2018 року під головуванням очільника Громадської ради при Первомайській районній державній адміністрації Григорія Маріна  відбулось планове виїзне засідання Громадської ради до ВП «Южно-Українська АЕС» з порядком денним - «Інформування Громадської ради про заходи, що вживаються керівництвом ВП «Южно-Українська АЕС» на випадок надзвичайної ситуації на ВП «Южно-Українська АЕС.

За традицією, члени Громадської ради та запрошені відвідали інформаційний Центр ВП «Южно-Українська АЕС», Ташлицьку ГАЕС,  Олександрівську ГЕС.  Завершив візит круглий стіл з провідними фахівцями і керівниками підприємства, де розглядались пріоритетні напрямки діяльності атомної станції, серед яких безпечна та надійна експлуатація обладнання, виконання заходів з продовження терміну служби енергоблоків.

Підбиваючи підсумки зустрічі, керівник делегації, голова Громадської ради Григорій Марін підкреслив, що, завдяки таким візитам, у первомайців з'явилася можливість формувати свій погляд і своє ставлення до  атомної станції і Ташлицької ГАЕС, спираючись не на чутки або чужу точку зору, а на побачене власними очима, а також інформацію, надану фахівцями-енергетиками і гідробудівельниками.  

Більше того, ми зацікавлені в розвитку енергокомплексу. Якщо буде розвиток і прибуток на «Южно-Українській АЕС» – це позитивно позначиться на стані всього регіону.

Всі новини →