Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулася нарада голови райдержадміністрації із сільгосптоваровиробниками району

13/11/2018

Сьогодні, 13 листопада, під головуванням голови райдержадміністрації Володимира Вовка, відбулась нарада з сільгосптоваровиробниками району.

В нараді взяли участь керівники соціальної сфери району та керівники сільськогосподарських підприємств.  Доповідачі керівники соціальної сфери району: управління  агропромислового  розвитку, фінансове  управління, відділ  освіти, управління  соціального  захисту,  Первомайська центральна районна  лікарня, КП Центр первинної  медико-санітарної  допомоги. На порядку денному традиційне питання про наповнення районного бюджету.

Під час наради розглядались питання щодо наповнення доходної частини бюджету; легалізація заробітної плати найманих працівників та виконання індикативного показника по сплаті ПДФО із заробітної плати; збільшення розміру нарахованої орендної плати у розрахунку на 1 га ріллі.

Підводячи підсумки наради, очільник району Володимир Вовк, наголосив на тому, що фермерські господарства вносять великий вклад в розвиток сільського господарства. тому органи влади завжди готові підтримувати та допомагати в їх нелегкій праці. Подякував сільгосптоваровиробникам за співпрацю і розуміння у вирішенні ряду важливих й актуальних питань у соціальній сфері району.

Всі новини →