Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Зустріч у бібліотеці в рамках благодійного новорічного літературного туру від Ангеліни Кріхелі.

07/12/2018

 

    7 грудня в Первомайську  районну  бібліотеку для дітей завітала Ангеліна Кріхелі, письменниця, автор книг для дітей та сімейного читання, член Національної спілки журналістів України, щоб поспілкуватися зі своїми читачами.

     Зустріч відбулася з  учнями 4 класу (класний керівник Чамлай Наталя Володимирівна), бібліотекарями, представниками преси та телебачення. Ангеліна відразу знайшла спільну мову з дітьми.  Це море позитиву, тепла та радості.

    Як говорить автор, пише вона книги для сімейного читання. Перша книга з авторської серії «Інтерактивні казки» «Найденыш (Щенок, который заблудился)» та «Как котенок Правду искал» — українською, російською та англійською мовами вийшли у 2016 році. Авторська серія «Казки для сімейного читання «Королевство Диабетия» — 2017. «Спасти Кощея» - російською та англійською мовами – 2018 році. Всі ці книги є у фонді нашої бібліотеки.

    Відповіді на питання, автографи та спільні фото ще довго нагадуватимуть про надзвичайну подію. Сподіваємося, що зустріч з Ангеліною Кріхелі залишила в дитячих серцях тепло та радість від спілкування і бажання читати твори сучасних українських авторів.

Всі новини →