Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Мигійчани внесли свої пропозиції до Перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки

27/12/2018

27 грудня голова райдержадміністрації Володимир Вовк зустрівся з жителями Мигіївської сільської ради та обговорили питання та пропозиції, які будуть включені до плану перспективного розвитку району на три наступні роки.

Володимир Вовк повідомив, що 6 грудня Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади», в якому зазначено, що з метою поглиблення та успішного проведення структурних реформ із децентралізації влади, зміцнення спроможності та ефективності місцевого самоврядування і завершення процесу об'єднання територіальних громад, органам місцевого самоврядування рекомендовано розробити та затвердити плани перспективного розвитку  на 2019-2021 роки. Сьогоднішня зустріч, це дізнатися вашу думку, яким ви бачите майбутнє вашої громади. Кожна ваша реальна пропозиція, буде врахована при формуванні перспективного плану розвитку Первомайщини, - наголосив очільник району.

 Голова Мигіївської сільської ради Світлана Почтаренко проінформував про проведену роботу за останні три роки та ознайомила присутніх з проектом Перспективного  плану розвитку  Мигіївської сільської ради на 2019-2021 рр.

 

 

Всі новини →