Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

З планом перспективного розвитку району на 2019-2021 роки визначились в Полтавській сільській раді

09/01/2019

У рамках формування перспективного плану розвитку Первомайського району на 2019-2021 роки, сьогодні, 9 січня, за участі голови райдержадміністрації Володимира Вовка  відбулась зустріч з громадою Полтавської сільської ради, щодо спільного обговорення пропозицій для внесення до перспективного плану розвитку Первомайщини на 2019-2021 роки.

«Президентом України, Петром Порошенко, ініційовано розроблення конкретної стратегії розвитку кожного населеного пункту. З метою формування заходів, на найближчу перспективу підготовки до проведення наступних етапів децентралізації, в Первомайському районі проводиться обговорення перспективних планів розвитку кожної громади. Завдяки децентралізації бюджети місцеві бюджети зросли в два-три рази, ми стаємо менеджерами на місцях. Створення ОТГ – це

можливість створення прозорого бюджету на місцях

Сьогодні я хочу почути ваші пропозиції, думки – що ви хочете змінити на краще для подальшого розвитку Полтавської сілської ради», - зазначив очільник району.

Сільський голова Людмила Григорівна,  представила громаді звіт проведеної роботи впродовж останніх років. До перспективного плану розвитку Полтавської сільської ради на 2019-2021 роки заплановано включити такі питання: 

- будівництво водопровідної мережі села Полтавка;

- ремонт доріг;

- вуличне освітлення в селі Новоандріївка;

- ремонт клубу в селі Полтавка.

Присутні активно обговорили  інформацію та підтримали запропонований план розвитку.

 

 

 

           

Всі новини →