Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В районі продовжується обговорення Плану перспективного розвитку Первомайщини на 2019-2021 роки

16/01/2019

 

15 січня 2019 року відбулись зустрічі з депутатським корпусом Чаусівської та Підгір’ївської сільських рад, членами виконкому, керівниками об’єктів соціальної сфери сіл, на яких  було розглянуто проект Плану перспективного розвитку відповідних територій на 2019 – 2021 роки. 

Голова Чаусівської сільської ради Геннадій Феліксович відзвітувала перед активом села про виконання  програми економічного, соціального та культурного розвитку Чаусівської сільської ради  за 2015-2018 роки  та представив  присутнім об’єкти, реалізація яких запланована на найближчі три роки: ремонт комунальних доріг; встановлення вуличного освітлення; реконструкція водопровідної мережі; реконструкція даху сільського клубу.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко ознайомив громаду Підгір’ївської сільської ради з ініціативою Президента України Петра Порошенка, озвученою на Всеукраїнській Раді регіонального розвитку та підтриманою головою облдержадміністрації Олексієм Савченко, щодо необхідності узгодження мешканцями населених пунктів власних планів перспективного розвитку на найближчі три роки: "Сьогодні держава на умовах співфінансування готова долучитися до вирішення питань, що будуть включені до Плану перспективного розвитку на найближчі роки. Головне - визначитись із пріоритетами розвитку громади, - зазначив Сергій Володимирович.

 

На обговорення, головою Підгір’ївської сільської ради, було винесено ряд проблемних  питань: будівництво водопровідної мережі та заміна електроопор  в селі Мічуріне; вуличне освітлення  та реконструкція покрівлі і заміна вікон в клубі села Підгір’я. 

Всі новини →