Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Жителі Синюхиного Броду внесли свої пропозиції до Перспективного плану розвитку району.

17/01/2019

 

Сьогодні  перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко зустрівся із населенням Синюхино-Брідської сільської ради, з метою обговорення проекту Плану перспективного розвитку Первомайського району на 2019-2021 роки. Ця зустріч відбулась в актовій залі Синюхино-Брідської школи.

Відкриваючи засідання, Сергій Володимирович зазначив, що зустріч проводиться на виконання доручення Президента України Петра Порошенка, наданого під час  проведення засідання Ради регіонального розвитку України в листопаді місяці поточного року. Перспективний план розвитку територіальних громад на 2019-2021 роки є ключовим пріоритетом роботи Президента, Уряду та влади на місцях. Голова облдержадміністрації Олексій Савченко пообіцяв особисто відстоювати у Києві кожен проект, включений до Плану перспективного розвитку Миколаївської області, в результаті чого область отримає затверджену “дорожню карту” з чітким усвідомленням того – які об’єкти будуть будуватися і які проекти реалізовуватися. У кожному населеному пункті району є над чим працювати. Тож нині влада району працює  над вирішенням найважливіших та найпріоритетніших завдань. Головне, щоб їх розв’язання принесло якнайбільшу користь для суспільства, для кожної окремої людини.

Голова Синюхино-Брідської сільської ради Олександр Зубко представив громаді об’єкти соціальної сфери, поділився історіями успіху за останні роки та представив плани на майбутнє, які турбують жителів села:    

-         завершення капітального ремонту будівлі та даху амбулаторії;

-         завершення вуличного освітлення;

-         продовження ремонту доріг;

-         завершення ремонту клубу;

-         благоустрій парку;

-         реконструкція автобусних зупинок;

-         завершення ремонту ДНЗ «Малятко»;

-         ремонт водогінної мережі.

Присутні з цікавістю сприйняли інформацію та підтримали запропонований план розвитку громади.

Всі новини →