Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

План розвитку села Грушівка

23/01/2019

 В рамках формування перспективного плану розвитку Первомайщини на 2019-2021 роки, 22 січня відбулась зустріч  з мешканцями села Грушівка.

«Сьогодні ми зібрались в цьому залі, щоб обговорити нагальні питання життєдіяльності Грушівської сільської ради, підвести підсумки роботи з 2015 р. по 2018 роки та окреслити перспективи на найближчі 3 роки. 12 листопада 2018 року, в Києві відбулося засідання Ради регіонального розвитку країни, де Президент України Петро Порошенко озвучив головне завдання – сформувати перспективні плани розвитку регіонів та обговорити їх на місцях», - зазначила голова Грушівської сільської ради.

Неля Володимирівна за допомогою презентаційного матеріалу розповіла присутнім про результати роботи за останні три роки.

«На основі ваших пропозицій, з урахуванням думки кожного, хто долучиться до роботи, ми якісно сформуємо перспективний план розвитку нашого населеного пункту на 2019-2021 роки та, дотримуючись окреслених ним напрямків, спільно його реалізуємо. Маємо всі разом консолідуватись заради належного розвитку територій кожного населеного пункту зокрема, та району загалом»,- наголосила сільський голова.

Всі новини →