Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Кубок Світу з хортингу у Трускавці

29/01/2019

 

З 23 по 28 січня пройшов Кубок світу з хортингу серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих у розділах «Двобій», «Форма», "Сутичка",  «Показовий виступ» в курортній  столиці України Трускавець.

Вже не вперше Трускавець приймає хортингістів з різних країн Європи та Азії. У різних номінаціях та категоріях спортсмени змагаються на хорті. На Кубок світу приїхали поборотися спортсмени не лише з різних куточків України, але й зі Словаччини, Вірменії, Чехії, Польщі та Білорусі. За перемогу в турнірі боролося понад  300 хортингістів.

Спортсменка Первомайської районної федерації хортингу – Боровик Валерія  увійшла до складу збірної команди Миколаївської області. Як зазначив тренер Руслан Голісевич, спортсмени які взяли участь у змаганнях були досвідчені і показали видовищні, насичені бої, показавши гарний рівень підготовки. На протязі двух днів спортсменка з Мигії боролася за перемогу на Кубку світу.

В результаті наполегливості Боровик Валерії в поєдинках, Первомайська районна федерація хортингу поповнила свою спортивну скарбничку перемог наступними досягненнями: Боровик Валерія золото Кубку світу, яке отримала  провівши три видовищних поєдинки. Всі бої закінчились достроковою здачею суперниць. Тренер команди Голісевич Руслан  розповів про наступні плани команди - це поїздка на Чемпіонат світу, який проходитиме на Кіпрі.

Федерація хортингу Первомайського району висловлює щиру подяку директору ВАТ "Бузькі пороги" Олексію Цуріці за підтримку та співпрацю.

Всі новини →