Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

На Первомайщині представили План розвитку району на трирічний період

18/02/2019

 

На  виконання  доручення Президента України наданого на засіданні Ради  регіонального розвитку  України та голови Миколаївської обласної державної адміністрації щодо розроблення  та  обговорення з  громадськістю   перспективного  плану  розвитку території   на 2019-2021 роки, 15  лютого 2019 року   відбулось підсумкове засідання Ради регіонального розвитку Первомайщини.

Впродовж грудня 2018 – січня 2019 року в громадах Первомайського району проводились  збори громад, де визначилися з пріоритетами на найближчі три роки.

Велика кількість пропозицій стосувалися проведення реконструкції, капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства: очисні споруди, мережі водопостачання, водовідведення, башти Рожновського, об’єкти зовнішнього освітлення та благоустрою. Не лишилася без уваги й інфраструктура громад, а саме проведення ремонтних робіт доріг комунальної власності в межах населених пунктів. В основному це поточний ремонт, але є і капітальний.

Основні напрямки проекту стратегії розвитку Первомайського району на період 2019-2021 років представив учасникам засідання голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк.

«За результатами обговорення, до Перспективного плану розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки від Первомайського району пропонується внести 122 заходи, реалізація яких дасть змогу покращити якість життя у сільській місцевості та забезпечити вирішення проблемних питань життєзабезпечення населених пунктів району» - зазначив голова Первомайської райдержадміністрації.

Результатом місцевої Ради регіонального розвитку стало формування Перспективного плану  розвитку району на 2019-2021 роки та його урочисте затвердження.

Всі новини →