Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В районі відбулись заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

18/02/2019

15 лютого 2019 року, виповнюється  30-та річниця від дня, коли останній солдат покинув територію Республіки Афганістан. У цей день ми вітаємо учасників бойових дій на території інших держав, вшановуємо пам’ять загиблих, висловлюємо глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військовий обов’язок в «гарячих точках» планети.

З цієї нагоди в актовій залі Первомайської районної ради відбулись урочисті заходи, в яких взяли участь голова Первомайської районної організації ветеранів Ярослав Гуйван, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, учнівська молодь, воїни-афганці та учасники АТО.

 

Під час урочистих заходів відбулося відзначення ветеранів афганської війни пам’ятними медалями «Честь. Мужність. Пам'ять» до 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Після офіційних привітань перед присутніми з концертною програмою виступили кращі творчі колективи району.

 

Всі новини →