Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 28-ї річниці незалежності України

23/08/2019

 Сьогодні, 23 серпня біля адміністративної будівлі Первомайської районної ради відбулась церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

Прапор є одним з найважливіших символів, який об'єднує всіх  громадян України. Він є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під ним, ми йшли до проголошення самостійної України, до перемоги.

Право підняття синьо-жовтого стяга України було надано голові Кінецьпільської сільської ради  Ребрію Миколі Володимировичу та депутату районної ради Чепіжко Ользі Валентинівні.

Також відбулось відкриття оновленої районної Дошки Пошани.

Окрасою кожної держави, краю, кожного міста та села є люди, що там проживають, люди котрі своєю важкою щоденною працею забезпечують її розвиток та процвітання. Люди, які роблять все можливе, щоб наш район впевнено і плідно розвивався. 

Цього року районна Дошка Пошани вмістила світлини 8 кращих представників різних професій та 6 колективів. 

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у соціально – економічний розвиток Первомайського району, вагомі трудові досягнення та з нагоди відзначення 28–ї річниці Незалежності України, кращим представникам трудових колективів району були вручені Грамоти  районної державної адміністрації та районної ради.

 

 

 

Всі новини →