Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

12/09/2019

 Комісія з питань захисту прав дитини райдержадміністрації працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

12 вересня 2019 року під головуванням виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалися питання щодо закриття прийомної сім’ї, у зв’язку з досягненням повноліття; про виведення з прийомної сім’ї дитини, у зв’язку з визнанням батьківства та повернення до біологічної сім’ї; щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

В результаті обговорення було прийнято рішення суб’єктам соціальної роботи дотримуватись чинного законодавства в роботі із сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, а також вчасно та оперативно повідомляти службу у справах дітей райдержадміністрації про дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

За результатами комісії, прийняті виважені рішення з метою захисту прав та інтересів дітей.

 

 

Всі новини →