Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

12/12/2019

Сьогодні, 12 грудня 2019 року, під головуванням виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія БОНДАРЕНКА відбулось засідання колегії райдержадміністрації.

У роботі колегії взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Світлана ДЗЮБА, керівники  структурних підрозділів райдержадміністрації та  установ району, а також члени колегії.

На порядку денному засідання колегії виносилися важливі питання  для району.

Зокрема, велику увагу було акцентовано формуванню бюджету району на 2020 рік та Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена МАРЕНЧУК перш ніж перейти до показників бюджету 2020 року, коротко зупинилась  на виконанні бюджету за 11 місяців 2019 року.

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району за 2019 рік та затвердження Програми економічного і соціального розвитку Первомайського району на 2020 рік поінформувала головний спеціаліст відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, виконувач обов’язків начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вераніка БУЗАНОВА.

Розглядаючи кожне питання, Сергій Володимирович та члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи.  Виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, перший заступник голови райдержадміністрації запропонував дані питання винести на засідання сесії районної ради.

Підсумовуючи розглянуті питання, Сергій Володимирович надав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району та висловив побажання покращити роботу і взаємодію між  установами району, селищною та сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.

 

Всі новини →