Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада у голови райдержадміністрації

01/11/2021

 01 листопада  2021 року голова райдержадміністрації Сергій Саковський провів щотижневу нараду.

      На початку наради Сергій Володимирович поінформував присутніх про день  створення Євросоюзу, зазначив, що  це  економічний і політичний союз,  обєднавший  28 незалежних держав-членів, що розташовані в Європі.

Очільник району зазначив, що  наша держава завдяки євроінтеграції наближається до Євросоюзу, як на рівні законів, так і на рівні  правил і звичаїв, що існують у  суспільстві. Її кінцевим  результатом   має стати вступ України до ЄС.

Керівник апарату райдержадміністрації Світлана Дзюба поінформувала учасників наради що 85% держслужбовців району провакциновані, проте 15% спеціалістів  будуть відсторонені  від роботи  відповідно  до Наказу МОЗ України від 04.10.2020 № 2053 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням» та відповідно до наказу  керівника державної служби через відсутність щеплень. Також Світлана Анатоліївна  повідомила про   ро’зяснення,  надіслані  Нацдержслужбою України,   щодо порядку відсторонення від роботи невакцинованих осіб.

Голова райдержадміністрації  акцентував  увагу присутніх  на суворе  дотримання протиепідемічних заходів в установі

 Учасники наради    розглянули   питання щодо  проведення перевірки територіальних громад  з питання   готовності до надзвичайних ситуацій   у  складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2020/2022 років.

    Райдержадміністрацією проводиться робота щодо       моніторингу наявності важкої та іншої спеціалізованої техніки, яку можливо задіяти  під час можливих   ситуацій взимку, пов’язаних з ускладненням погодних, у тому числі на автомобільних дорогах загального користування. Також буде надана допомога територіальним громадам у питанні укладання договорів  для використання відповідної техніки під час ускладнення погодних умов.

На нараді розглядалися й інші питання та надані відповідні  доручення.

 

 

 

Всі новини →