Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Віталій Кім про статистику COVID-19 в області станом на 03.11.2021

04/11/2021

 Станом на 03.11.2021 виявлено 725 захворілих, померло від наслідків коронавірусної хвороби – 21. В області є зріст по всім показникам по COVID-19. Це рівень захворюваності, завантаженість ліжок, кількість госпіталізованих та коефіцієнт виявлених випадків інфікування.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім.


«Всі чотири показники повільно, але зростають, тому ми ще не пройшли пік. Прошу всіх продовжувати дотримуватись обмежень щодо карантинної ситуації», - зазначив він.


Також Віталій Кім повідомив, що станом 3 листопада в області було проведено 294 перевірки щодо виявлення об’єктів, які працюють з порушеннями умов карантину.


«Прошу ставитися до цього спокійно, не сперечатися. Це нормальна робота, яку треба виконувати для того, щоб стабілізувати ситуацію в області», - сказав Віталій Кім.


Віталій Кім розповів, що 3 листопада було проведено нараду з Держпродспоживслужбою та правоохоронними службами, де було проговорено план заходів щодо збільшення перевірок та контролю виконання протиепідемічних заходів.


Очільник області зазначив, що також додатково для зручності було створено телеграм-канал. Він доступний за посиланням: https://t.me/covid_mk_information. Там буде вся оперативна інформація. Також там будуть адреси пунктів вакцинації, які ви можете використовувати для того, щоб зробити необхідне щеплення.


Переглянути адреси доступних центрів щеплення по всій області можна за посиланням: https://cutt.ly/4RhCG4y.


Посилання на YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=Tk2HBccfCYk.

 

Всі новини →