Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щира подяка народному депутату України від жителів Первомайського району!

04/11/2021

 Громада Первомайського району, як споживачі адміністративних послуг, Первомайська райдержадміністрація, як представник влади на відповідній території  щиро вдячні народному депутату України Максиму Дирдіну за  оперативну допомогу у вирішенні питання  щодо доступу   спеціаліста райдержадміністрації –  виконувача обовязків завідувача сектором    містобудування та  архітектури до Єдиної державної  системи  у сфері будівництва з правом підпису.

Єдина інформаційно-телекомунікаційна система у складі містобудівного кадастру,  забезпечує створення, перегляд, відправлення, прийняття, збирання, внесення, накопичення, обробку, використання, розгляд, зберігання, захист, облік та надання інформації у сфері будівництва, а також електронну взаємодію між фізичними та юридичними особами, державними органами, органами місцевого самоврядування, центрами надання адміністративних послуг, з метою отримання визначених цим Законом послуг у сфері будівництва.

Тож доступ до системи потрібен  спеціалісту в першу чергу для виконання своїх посадових обов”язків   та надання зазначених послуг жителям Первомайського району. Зважаючи на те, що  не всі громади мають фахівців у сфері містобудування, жителі району  не могли вирішити  питання, які виникають у сфері містобудування та архітектури.

Первомайською райдержадміністрацією  безрезультатно протягом місяця   вирішувалось  це питання- Максим Євгенович вирішив його протягом одного дня.

 Наразі жителі Первомайського району зможуть отримати якісну  та необхідну послугу у сфері містобудування.

Так тримати наш народний депутате!

 

 

 

 

Всі новини →