Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Моніторингова перевірка дотримання протиепідемічних заходів на території Врадіївської громади

05/11/2021

      05.11.2021 року  представник Первомайської районної державної адміністрації спільно з представниками  Нацполіції та Держпродспоживслужби перевірили громадські заклади Врадіївської селищної ради (смт. Врадіївка, с. Кумарі, с. Сирове)  Первомайського району на дотримання протиепідемічних норм.

Загалом обстежили 11 об’єктів, а саме: 8 продовольчих магазинів та 3 непродовольчих магазини.

Під час рейду в селах Кумари та Сирове  не було  виявлено порушень, тому не складено протоколів. В смт. Врадїївка виявлене одне порушення на ринку та складено один  протокол  про адміністративне правопорушення та накладено штрафи  за виявлені порушення, зокрема, кількість відвідувачів, які одночасно перебувають на території ринку, перевищує допустиму кількість з розрахунку -один покупець на 10 кв.м. торгівельної площі ринку; не забезпечено постійне інформування відвідувачів ринку щодо встановлених обмежень та їх  дотримання,  не інформуються громадяни  про профілактику коронавірусної  інфекції (недотримання пунктів Постанови Головного державного санітарного лікаря України «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID-19)» від 06.06.2020 № 34)).

Комісія  відзначила, що в більшості перевірених закладів   Врадіївської селищної ради дотримуються основних протииеиідемічних норм,  у наявності  індивідуальні засоби  захисту та сміттєві баки  для збирання та утилізації використаних захисних масок і рукавичок.

 

Всі новини →