Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Ірина Микичак оглянула приймальне відділення Миколаївської міської лікарні швидкої медичної

08/11/2021

Заступниця Міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак, у ході робочого візиту, відвідала нове приймальне відділення лікарні швидкої медичної допомоги, яке було відремонтовано в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

 

«Я бачу позитивні зрушення. Таке приймальне відділення – це сучасно, гідно та якісно. Це актуальне питання, яке зараз ставиться президентом перед виконавчою владою. Сьогодні я побачила і уважно прослідкувала за реалізацією програми «Велике будівництво». Та з’ясувала, що буквально через тиждень чи два об’єкт вже ввійде в експлуатацію. Коли всі приймальні відділення, які задекларовані в області, будуть відповідати сучасному медичному нормативу та європейським стандартам, то будемо вважати, що реформа у цьому напрямку вже почала розвитися вперед», – сказала Ірина Микичак. 

 

Як зазначив головний лікар Олександр Дем’янов, реалізація проєкту дозволить значно збільшити пропускну спроможність та пришвидшити сортування пацієнтів за ступенем тяжкості випадків, виключаючи випадки, які можуть бути проліковані в амбулаторних умовах.

 

Під час масштабної реконструкції було влаштовано приймальний бокс для машин екстреної допомоги на 2 автомобілі (паралельно) з інженерними системами підтримання клімату.

 

Проведено реконструкцію приміщень для пацієнтів за самозверненням та планових пацієнтів (вестибюль-чекальня, рецепція, зона безпеки в полі зору рецепції).

 

Також було влаштовано окремий бокс для пацієнтів з ознаками інфекційної хвороби та протишокову палату, дві палати тимчасового перебування пацієнтів, лікарсько-медсестринський пост.

 

По завершенню ремонтних робіт медичні працівники отримали сучасні та комфортні умови для роботи, а пацієнти – якісну допомогу в зручних й повністю обладнаних приміщеннях.

 

Більше фото за посиланням: https://cutt.ly/ITrPQqv 

Всі новини →