Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Віталій Кім інформує про стан захворюваності на COVID-19 в Миколаївській області

09/11/2021

 

Станом на 9 листопада в Миколаївській області виявлено 812 захворілих та 4 показники у «червоній» зоні. 

 

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» розповів голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім. 

 

«Що хочу сказати щодо стану вакцинації на прикладі ОДА. З 509 людей, які працюють в ОДА, 93% – вакциновані. З тих 7% – 18 людей мають протипокази або нещодавно перехворіли, 2 – відсторонені й 1 працівник звільнився за своїм бажанням. На зараз це дозволяє облдержадміністрації працювати», - сказав він.

 

Щодо стану постачання кисню в області Віталій Кім зазначив, що на сьогодні розвантажується машина з киснем в області й лікарні повністю ним забезпечені.

 

Також очільник області розповів, що на сесію обласної ради буде виноситись питання щодо виділення додаткових коштів для лікарень. Для того, щоб вони могли побудувати стаціонарний пункт для кисню та використати субвенцію, яку державний бюджет виділив для Миколаївської області. Також буде розглядатися питання щодо ліків, які є необхідними для лікарень.

 

«Ситуація важка, але під контролем. Поки ми впевнено знаходимося в «червоній» зоні, показники не покращується. Маю надію, що за тиждень буде спад. Це можливо лише завдяки свідомій поведінці всіх нас. Зараз в «червоній» зоні бізнес може працювати, ми все зробили, щоб люди могли працювати в таких складних умовах. Тільки треба дотримуватися масочного режиму та всіх інших протиепідемічних заходів», - повідомив очільник області. 

Всі новини →