Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Перевірили громадські заклади Врадіївської селищної ради та Мигіївської громади Первомайського району на дотримання протиепідемічних норм

11/11/2021

  11.11.2021 року  на території Первомайського району, в селищі Врадіївка,  проведено моніторингову перевірку з питання дотримання громадським закладами   Врадіївської селищної ради протиепідемічних норм.

Робоча група у складі  працівника Нацполіції та Держпродспоживслужби, за участю  представника Первомайської районної державної  адміністрації,   перевірили   загалом 8 громадських закладів, а саме: 3 продовольчих магазина та 5 непродовольчих магазинів. Під час рейду не було складено протоколів.

Також 11 листопада 2021 року працівник Первомайської районної державної адміністрації спільно з працівниками нацполіції та Держпродспоживслужби перевірили громадські заклади  Мигіївської громади Первомайського району на дотримання протиепідемічних норм.

Загалом обстежили 12 об’єктів, а саме: 7 продовольчих заклади – складено 4 протоколи; 3 громадських заклади – складено 2 протоколи; 2 готеля  - зачинено.

Робочою  групою  виявлені наступні порушення протиепідемічних норм.  Адміністраціями закладів  не проводиться скрін працівників, відсутні   місця для обробки рук антисептиком, відсутні умови для миття рук, не проводиться вологе прибирання приміщення та поверхонь з використанням дезинфікуючих миючих засобів.

   З суб'єктами торгівлі та відвідувачами були проведені профілактично - роз'яснювальні бесіди щодо недопущення порушень карантинно-санітарних вимог.

Слід відзначити, що в більшості перевірених закладів дотримуються основних протиепідемічних норм, наявності індивідуальних засобів захисту та урн для використаних захисних масок і рукавичок.

     

 

 

 

Всі новини →